august 22, 2017 Inregistrare Login
 
Autorizatia cursului
Autorizatie curs bucatar
 
Ştiri
CURSURI NOI DIN IANUARIE 2010!
Fundatia Leonardo Murialdo acrediteaza incepand cu luna ianuarie 2010 patru cursuri noi:
  • GRAFICIAN CALCULATOR
  • COFETAR-PATISER
  • CAMERISTA HOTEL
  • BARMAN
Parteneriat Cursuri Murialdo - ISIC Romania
Fundatia Murialdo ofera reducere de 20% la toate cursurile de formare profesionala si limbi straine  posesorilor de carduri ISIC (studenti/elevi la zi), ITIC (cadre didactice cu norma intreaga), IYTC (tineri cu varsta cuprinsa intre 12-26 ani).
Pentru detalii privind achizitionarea cardurilor vizitaţi www.isic-romania.ro

Curs de "Bucătar si "Ospatar" cu pregatirea practica si stagiu de specializare in grupul hotelier "CONTINENTAL HOTELS"
Fundatia Leonardo Murialdo a semnat un valoros parteneriat de colaborare privind desfasura pregatirii practice a cursantilor nostrii cu cel mai important grup hotelier romanesc,"Continental Hotels".Pentru detalii vizitaţi paginile destinate cursurilor de "Bucatar" si "Ospatar". În plus, parteneriatul nostru prevede şi desfasurarea unui stagiu intensiv de pregatire practica cu durata de 3 saptamani intr-unul din hotelurile apartinand grupului Continental Hotels. Pentru mai multe detalii viyitati sectiunea Resurse/Burse.


Din luna Septembrie asigura-ti viitorul!
Inscrie-te la un curs de calificare in luna septembrie si fii cu un pas inaintea schimbarilor! Te asteptam pentru inscrieri de Luni pana Vineri, de la 11.00-19.00 la sediul fundatiei.
Detalii...

Nou program la Secretariat
Din 7 Septembrie 2009 Secretariatul va functiona dupa un nou program:
- 11.00-19.00: pentru informatii si inscrieri telefonice
- 15.00-19.00: pentru inscrieri la sediul fundatiei
 
 
Poveşti de succes

Dragomir Ioana, Bucureşti

Lucram de 12 ani în confectii, înca de la terminarea şcolii profesionale. Salariul mic, munca migăloasa şi orele suplimentare mă nemulţumeau şi într-o zi m-am gandit să-mi caut altceva.
Într-o am văzut un afiş cu cursurile de calificare organizate de Fundaţia Leonardo Murialdo.


Citeşte mai mult...

 
Sfaturi pentru angajare
 
 CursuriCursuri bucatar   

Cursuri Bucatar

Locul de desfasurare: Fundatia Leonardo Murialdo, Sala de curs nr. 2
Profesori: Drd. Nicolescu Carmen            
Maestru Ionescu Sorin Andrei (practică)
Durata curs: 4 1/2 luni
Taxa curs: 350 RON
Taxa inscriere: 50 RON

DATA INCEPERE CURS: 1 martie 2014
Mai sunt disponibile: 5 locuri
Burse: stagiu de pregătire de 3 săptămâni în grupul hotelier "CONTINENTAL HOTELS"

Descrierea şi scopul cursului
Cursul are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica cursantul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de bucătar: să stabilească meniul, să pregătească alimentele, să organizeze şi să coordoneze munca în bucătărie. Pregatirea teoretică se va desfăşura la sediul Fundaţiei Leonardo Murialdo iar pregatirea practica in restaurantele prestigiosului grup hotelier “CONTINENTAL HOTELS”.

Parteneriat de 5***** Fundatia Leonardo Murialdo-“Continental Hotels”
Fundatia Leonardo Murialdo a incheiat un valoros parteneriat de colaborare privind desfasurarea pregatirii practice a cursantilor nostrii, cu cel mai important grup hotelier romanesc: “Continental Hotels”.
Cursantii nostrii vor avea privilegiul de a deslusi tainele meseriei de bucatar intr-un ambient utilat la cele mai inalte standarde, alaturi de profesionisti in domeniu, adevarati maestri ai artei culinare, oferindu-li-se astfel o ocazia unica de a se dezvolta personal si profesional.  
Fundatia Leonardo Murialdo a pus intotdeauna pe primul plan calitatea formarii profesionale si cresterea umana , iar colaborarea cu grupul hotelier “Continental Hotels” a carui deviza este "Mai mult decat profesie: Pasiune" va duce catre un parteneriat de 5***** in care dorinta de performanta va da mana cu pasiunea pentru profesie.
In plus, parteneriatul nostru prevede si desfasurarea unui stagiu intensiv de pregatire practica cu durata de 3 saptamani in unul dintre hotelurile apartinand grupului: Continental Forum Sibiu, Continental Forum Arad, Continental Forum Oradea, Continental Targu-Mures, Continental Suceava, Continental Gaiser, Continental Drobeta Turnu Severin si Continental Motel Portile de Fier.
Stagiul se adreseaza absolventilor, participarea este optionala, masa cazarea si training-ul fiind asigurate gratuit de “Continental Hotels”.
Scopul acestui stagiu intensiv este acela de a familiariza absolventul cu un mediu de lucru deschis si comunicativ, in care fiecare dintre membrii echipei isi asuma raspunderea personala.
Va fi un stagiu de crestere profesionala si personala, veti invata importanta receptivitatii la schimbare si a disponibilitatii de a invata de la altii.  Mai mult, veti descoperi ca echipele de succes sunt cele formate din membri responsabili de faptele proprii si care doresc sa-si asume responsabilitati.

Adresabilitate
Cursul se adresează persoanelor care pornesc de la nivelul începător în domeniu.

Diploma şi titlul obţinute
Certificat de calificare profesionala pentru meseria de „Bucătar”. Certificatele sunt recunoscute naţional şi internaţional (inclusiv în UE).Inscriere curs Profesori Prezentare curs Programa curs Avantaje si beneficii Conditii inscriere
 Copyright Fundatia Leonardo Murialdo 2008   Termeni de Utilizare  Politica de confidentialitate   
  Powered by Distinctiva